Jaarwerking

Van september tot en met juni…ons werkjaar is steeds gevuld met een divers aanbod aan leuke activiteiten.

Daarnaast hebben we ook een uitgebreid vakantieaanbod. Om voor iedereen in een aangepast aanbod te kunnen voorzien, werken we in verschillende leeftijdsgroepen. Deelnemen aan de activiteiten kan vanaf de leeftijd van 5 jaar.

Jongerenwerking: Voor Bengels en Tieners met pit!

De jongste speelvogels kunnen terecht bij onze Bengels. In een veilige omgeving mogen zij spelen, ravotten, knutselen, plezier maken en vooral onbezorgd kind zijn. Zijn ze de Bengels ontgroeid, dan kunnen ze aansluiten bij de Tieners. Uitdagende activiteiten, samen jong zijn en er eens op uit trekken staan centraal in de Tienerwerking.

De activiteiten voor Bengels en Tieners gaan door op woensdag- en zaterdagnamiddag. Bij elke activiteit staan de beroepskracht en een enthousiaste ploeg vrijwilligers klaar om hen een leuke vrije tijd te bezorgen!

Benieuwd naar wat er deze maand te beleven valt? Neem vlug een kijkje in ’t Boeksje!

Wil je graag inschrijven? Ga naar de pagina Kalender

 

Jongvolwassenwerking: Waar kennissen uitgroeien tot vrienden

Ben je 18 jaar of ouder en op zoek naar een leuke vrijetijdsbesteding? Dan vind je zeker een plekje bij onze Jongvolwassenen.

Bij het uitstippelen van het aanbod werken we rond jouw interesses en plannen we vooral uitdagende en actieve uitstappen. Je kan deelnemen creatieve en culinaire workshops, mee gaan bowlen, je vrienden ontmoeten tijdens de café avonden of gewoon genieten tijdens allerhande activiteiten. Het aanbod voor Jongvolwassenen gaan door op woensdag- of vrijdagavond en tijdens het weekend.

Benieuwd naar wat er deze maand te beleven valt? Neem vlug een kijkje in ’t Boeksje!

Wil je graag inschrijven? Ga naar de pagina Kalender