Activiteiten

Wil je meer informatie over deze activiteiten?
Download hier 't Boeksje.

Wil je op de hoogte blijven van wat er allemaal in Dyade gebeurt?
Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.

Opgelet: deze activiteiten zijn enkel voor leden van Dyade of van Vriendenkring Dyade. Ben je nog geen lid, maar wil je graag deelnemen? Neem dan contact op.

Activiteiten voor Bengels

Woensdaginstuif - Ruiltocht
Wanneer: woensdag 01 februari 2023
Deze middag verdelen we ons in kleine groepjes. Elke groep krijgt een pak pasta mee. De bedoeling is nu om deur aan deur te gaan en de pasta te ruilen. Ik ben nu al benieuwd met wat jullie zullen terugkeren!
Jeugdatelier - Stage-activiteit
Wanneer: zaterdag 04 februari 2023
Vandaag is het de beurt aan onze stagiair Lukas om een leuke activiteit te voorzien. Op dit moment kunnen we nog niet zeggen wat er op de planning zal staan omdat hij de activiteit nog volop aan het voorbereiden is. Wil je weten welke activiteit...
Woensdaginstuif - Valentijncadeau
Wanneer: woensdag 08 februari 2023
Volgende week is het valentijn en dit brengt ons nu al in een creatieve en romantische bui. We zullen 3 kleine cadeau'tjes maken, deze kan je daarna geven aan iemand die je lief is of lekker zelf houden ;)
Jeugdatelier - Hangtime
Wanneer: zaterdag 11 februari 2023
Haal je springkousen maar boven, want vandaag gaan we gaan springen in Hangtime!
Woensdaginstuif - Pokémontocht
Wanneer: woensdag 15 februari 2023
Haal jullie pokémonballen maar uit want het is tijd om pokémon's te vangen! Hoe we dat zullen doen, kom je deze middag te weten!

Activiteiten voor Jongvolwassenen

Labo de Lux - Coole kunst technieken
Wanneer: vrijdag 03 februari 2023
Deze editie ontdekken we "Coole kunsttechnieken" onder begeleiding van kunstenaar Igor Delaplace. Doe jij mee? Schrijf je dan snel in!
Bowling
Wanneer: woensdag 22 februari 2023
We laten ons volledig gaan en gooien opnieuw alle kegels om tijdens onze maandelijkse bowlingavond.

Activiteiten voor Tieners en Jongvolwassenen

Creadya - Bloemenhouder van kralen
Wanneer: zaterdag 11 februari 2023
Wist je dat droge bloemen helemaal in zijn, je ziet ze bijna in elk interieur staan in een fancy houder. Laat je creativiteit helemaal los en kom een bloemenhouder maken met kralen! Gegarandeerd zal jouw interieur stralen!

Activiteiten voor Tieners

Avondactiviteit - Bowling
Wanneer: zaterdag 11 februari 2023
Hoe cool, een avondactiviteit! Deze avond staat in teken van amusement en samen zijn. We laten ons volledig gaan tijdens een bowlingavond en gooien alle kegels om! Het is nog niet gedaan hoor, we gaan ook nog dineren in de McDonald's! Mmmmmm....
Daguistap - Zwemmen
Wanneer: woensdag 22 februari 2023
Ontspanning en amusement staat centraal. In de voormiddag laten we ons betoveren door muziek en beeld. In de namiddag vertrekken we naar het subtropisch zwembad in Knokke! Zin in een zen en fun dag? Schrijf je dan zeker in!